top of page

Inhouse marketing consulting

Til je marketing naar het hoogste niveau en werk

samen met onze consultants

We werken samen aan je merk en worden deel van jouw team. Onze experts dompelen zich helemaal onder, werken pro- actief, brainstormen met je mee en doen voorstellen. Aangezien je steeds hetzelfde contactpersonen hebt, hebben we na een inloopperiode genoeg met een half woord.

Je kan steeds op een vast moment op ons rekenen. We prikken samen een moment waarop je onze expert mag verwachten, bijvoorbeeld elke dinsdag en donderdag, en nemen pro-actief onze taken op.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ons!

Merkbaar-marketing-socialmedia-advertenties-online-freelancer-marketeer.jpg
Merkbaar-marketing-freelancer-marketeer-socialmedia-advertenties-rebranding-huisstijl-logo

Social media manager

Klaar om je social media de A-Brand verzorging te geven die ze verdienen?  Je online presence is immers everything! Wij regelen alles van creatie tot content zodat jij je terug volledig op je core business kan focussen.

Performance marketeer

Online advertising zorgt voor een stijging in je zichtbaarheid en een grotere instroom van leads. Dankzij de ondersteuning van een ervaren performance marketeer breng je jouw advertising strategie naar een hoger niveau en geniet je van de voordelen van verregaande tracking.

merkbaar-marketing-socialmedia-advertising-marketingplan-hulp-website-15.jp2
Merkbaar-marketing-freelancer-marketeer-socialmedia-advertenties-rebranding-huisstijl-logo

Grafisch designer

Om de herkenbaarheid van je merk te vergroten, is het belangrijk dat je huisstijl overal wordt doorgetrokken. 

Dankzij onze inhouse grafisch designer kan je steeds rekenen op een expert die jouw grafische taken met de nodige precisie en oog voor detail opneemt.

Marketing manager

De inhouse consultant neemt de rol van marketing manager op zich. We starten onze samenwerking met het uitschrijven van jouw strategie die we vervolgens vertalen in een plan van aanpak. Samen bepalen we het jaarlijks marketing budget en de nodige campagnes. Onze ervaren consultant neemt de coördinatie op zich en stuurt bij waar nodig op basis van data en analyses. We gaan steeds hands-on te werk en in open en transparante communicatie met jou. 

SAMENWERKEN?

Merkbaar-marketing-marketingconsultant-socialmediabeheer-websitemaken-advertenties-brugge-
bottom of page